Pijn tussen de schouderbladen

Blijft u constant last houden van dat pijnlijke plekje tussen de schouderbladen? Misschien heeft u er constant last van of gaat het pas zeuren na lange tijd achter uw bureau gezeten te hebben. Erg vervelend en soms zelfs belemmerend in het uitvoeren van uw hobby’s en werk. Gelukkig kunnen onze manueel- en fysiotherapeuten u helpen om van de pijn af te komen.

We brengen eerst in kaart waar de klachten zich bevinden. Vervolgens kijken wij met u mee wat de oorzaak van het probleem is. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

Wij gebruiken vervolgens onze expertise om een behandelplan op te stellen en wij doen dit in overleg met u.

Een behandelplan gericht op uw situatie

'Shared decision making' is de laatste jaren steeds meer in opkomst in de gezondheidszorg. Ook bij ons in de praktijk hebben wij 'samen beslissen met de patiënt' hoog in het vaandel staan. Dit betekent dat we u actief betrekken bij uw herstelproces. In samenspraak met u maken wij een behandelplan om u zo snel mogelijk en blijvend van uw klachten af te helpen. De manueel- of fysiotherapeut behandelt u in de praktijk maar denkt daarnaast ook mee met oplossingen voor op het werk of thuis. Hierdoor zorgen we voor een behandeling op maat die past bij uw thuissituatie, met als doel u zo snel mogelijk klachtenvrij te laten zijn.