Acute klachten

Is het ineens in de rug geschoten of kunt u uw nek niet meer bewegen? Dan wilt u graag weten wat er aan de hand is. In sommige gevallen kan een behandeling van een fysiotherapeut of manueel therapeut direct veel verlichting brengen. In andere gevallen is het vooral prettig om te weten wat je nu het beste wel of niet kunt doen. Is het verstandig om in beweging te blijven of is het beter om te gaan liggen? En kan ik wel gaan werken of maak ik het daarmee alleen maar erger?

Fysiotherapie
De fysiotherapeut is dé deskundige als het gaat over het menselijk bewegingsapparaat. Bij acute klachten is het allereerst van groot belang dat u informatie krijgt over de klacht en advies over hoe u er het beste mee kunt omgaan. De fysiotherapeut begeleidt u bij het herstel en het oppakken van uw dagelijks leven.

 

Klik hieronder voor meer informatie;

Terugkerende klachten

Is het niet de eerste keer dat u deze klachten heeft? Dan is het zeer verstandig eens te gaan kijken naar de oorzaak van deze recidiverende klachten. Wat maakt nu dat ze steeds weer terugkomen? Vaak spelen houding, manier van tillen, onvoldoende kracht of een ongelijke verdeling van het lichaam een grote rol.

Ontdek samen met de fysiotherapeut of manueel therapeut waardoor uw klachten steeds terugkomen, zodat er samen gewerkt kan worden aan een volledig herstel. Is de oorzaak niet zo makkelijk te achterhalen? Dankzij bundeling van onze disciplines binnen en buiten de praktijk is er veel expertise beschikbaar op verschillende vlakken. Wij geven niet snel op.