Nieuwsoverzicht

De Halve Marathon van Ermelo komt eraan!

De Halve Marathon van Ermelo komt eraan!

Op zaterdag 4 juni wordt de 10e editie van de halve marathon van Ermelo gehouden.
Door mensen de gelegenheid te geven om zich onder deskundige begeleiding voor te bereiden op de 5- 10 of zelfs 21 km. Daarom wordt er op alle niveaus met GRATIS trainingsgroepjes gestart.

Woensdagavond 23 februari is er een vrije inloopavond bij Intersport Ermelo. Daar kan je informatie krijgen over jouw mogelijkheden, is er informatie over blessurepreventie, functionele hardloopkleding, voeding en nog veel meer.

Meer info HME? Klik dan op deze link.

Mesrits en Interactie starten samen YouMove

Mesrits en Interactie starten samen YouMove

In samenwerking met Interactie starten wij samen YouMove bij Sportcentrum Triade.

Een nieuw programma om kinderen tussen 6 en 16 jaar die niet met het reguliere sportaanbod kunnen meekomen, op hun eigen niveau en tempo te kunnen laten sporten en bewegen.

Meer informatie over YouMove? Klik dan op deze link.

Vacature Kinderfysiotherapeut (i.o.) 20-32 uur

Vacature Kinderfysiotherapeut (i.o.) 20-32 uur

Kinderfysiotherapie Mesrits, in Ermelo, is op zoek naar een nieuwe collega (i.o.). Er gaat een collega vertrekken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die samen met de aanwezige collega Kinderfysiotherapeut en Kinder-Manueel therapeut een team wil vormen.

Kinderfysiotherapie Mesrits is een Eerstelijnspraktijk met zorg voor kinderen van 0-18jr. Met een uitstekende samenwerking met het CB, de huisartsen en de kinderartsen.

Kinderfysiotherapie Mesrits is onderdeel van Gezondheidspraktijk Mesrits. Een team met veel expertise, die uitstekende zorg levert, ook bij complexe klachten. In het team zitten gespecialiseerde Fysiotherapeuten, Diëtist, Haptotherapie en Podotherapie. Het pand waarin je werkt is ruim en modern. Naast de Kinderoefenruimte heb je toegang tot een ruime sporthal, professionele sportschool en is er veel ruimte buiten, om in een bosrijke omgeving vaardigheden te oefenen.

We bieden een contract van 20-32 uur, kilometervergoeding, een iPad in bruikleen en bij goed functioneren studiegeld om je door te kunnen ontwikkelen.

Daarnaast organiseren we jaarlijks een bedrijfsuitje, kerstdiner en regelmatig gezellig borrels, om het team echt te leren kennen.

Dus ben jij op zoek naar een eerstelijnspraktijk met hoge kwaliteit en wil je graag werken in een team?Reageer dan met je motivatie en cv en op deze vacature naar info@mesrits.nl

Jaarlijkse Kerstactie groot succes

Jaarlijkse Kerstactie groot succes

Ook dit jaar was de Kerstactie een groot succes. De kaartjes zijn inmiddels geteld. Per kaartje maken wij  €2,- over naar het door u gekozen goede doel.

De uitslag van dit jaar:

– Driestroomhuis Damaris ontvangt : €70,-
– Willem Holtrop Hospice ontvangt  : €160,-

Namens het team van Mesrits wensen wij u een gelukkig, gezond en voorspoedig 2022 toe.

‘Een goede daad gaat nooit verloren. Wie zaait, oogst vriendschap. Wie vriendelijkheid plant, verzamelt liefde.’

Mitchell nieuwe eigenaar van Sportinstituut Ermelo

Mitchell nieuwe eigenaar van Sportinstituut Ermelo

Onze collega Mitchell Vriesema gaat per 1 januari 2022 een nieuwe uitdaging aan.
Hij is vanaf dat moment trotse eigenaar van Sportinstituut Ermelo!
Een jarenlange droom voor hem.

Als collega in de praktijk gaan we hem missen, hij stop met zijn werk als Fysiotherapeut.
Gelukkig blijft hij in hetzelfde pand. We wensen Mitchell héél veel plezier en succes met dit nieuwe hoofdstuk.
Inmiddels is er al een nieuwe collega gestart. Bo Does zal de agenda van Mitchell overnemen.

Vacature Fysiotherapeut

Vacature Fysiotherapeut

Wij zoeken een nieuwe collega!

Voor een algemeen fysiotherapeut is er ruimte voor 16-24 uur per week. Met groeimogelijkheden tot fulltime. Breng je daarnaast een aanvulling of specialisatie mee, dan is fulltime bespreekbaar.

Onze praktijk kenmerkt zich door kwaliteit, zowel de ruime behandelkamers, trainingsmogelijkheden, maar zeker ook het team. We overleggen laagdrempelig en maken gebruik van elkaars expertise. Hierdoor kunnen wij complexe casussen gezamenlijk aan.  Er is veel expertise binnen de praktijk en in ons netwerk en veel aandacht voor mentale gezondheid. In ons team zit: fysiotherapie, manueel, sport, psychosomatiek en kinderfysiotherapie, haptotherapeuten, (natuur)diëtist en een podotherapeut.

Dus ben jij op zoek naar een eerstelijnspraktijk met hoge kwaliteit en wil je graag werken in een team? Reageer dan met je motivatie en cv en op deze vacature naar info@mesrits.nl

Tot snel!?

Haptotherapie mag door!

Haptotherapie mag door!

Wij zijn erg blij u te kunnen mededelen dat de haptotherapie door mag blijven gaan!

Juist in deze tijd die voor veel mensen mentaal erg zwaar is, kan haptotherapie een hele goede ondersteuning bieden. Haptotherapie kan u helpen bij klachten zoals onrust, angst, stress en burn-out. Maar ook ondersteunen in een periode van verwerking.

Heeft u last van deze klachten of kent u iemand die bij haptotherapie gebaad zou zijn? En wilt u wat meer informatie over wat haptotherapie is?

Vraag dan gerust een van onze collega’s om extra informatie. Of klik hier om een intake bij onze haptotherapeut in te plannen.

Ruim 80% van de jongeren zit tegen een burn-out aan

Ruim 80% van de jongeren zit tegen een burn-out aan

Schooluitval, angst voor studievertraging en minder contact met vrienden.  Het laatste jaar is voor iedereen erg zwaar, maar ook zeker voor de jongeren. Uit recent onderzoek blijkt dat ruim 80% van de jongeren tegen een burn-out aanloopt. De extra stress en angst zorgen ervoor dat jongeren moeilijk kunnen ontspannen. Daarnaast zijn uitlaatkleppen zoals sport en andere activiteiten maar beperkt mogelijk.

Zowel de psychosomatisch fysiotherapeut als de haptotherapeut kan hierin hulp bieden.  Herkent u deze klachten bij uzelf of bij iemand anders? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij kunnen helpen.

Ook goed om te weten: wij hebben geen wachtlijst.