Partners

Samen staan we sterk.
Daarom werken we veel samen met verschillende andere zorgverleners en bedrijven. Communicatie is hierin erg belangrijk om u de beste zorg te kunnen bieden. We stellen de verschillende partners graag aan u voor.

Sportinstituut Ermelo
Naast individuele fysiotherapeutische behandelingen in onze praktijkruimte maken we intensief gebruik van de aangrenzende sportschool: Sportinstituut Ermelo. We beschikken daar over een ruimte met een keur aan moderne apparatuur voor cardio- en krachttraining en andere trainingsmogelijkheden. U kunt hier onder onze begeleiding werken aan het opbouwen of herstellen van uw conditie, spierkracht en lenigheid. Wij bieden u hiertoe een specifieke training of revalidatie op maat.

Chiropractie Harderwijk
Als een multidisciplinaire aanpak gewenst is, werken wij onder meer samen met Chiropractie Harderwijk. Deze chiropractors zijn ook gespecialiseerd in de functionele neurologie, voor zowel volwassenen als kinderen. De zogeheten functionele neurologie gaat uit van de plasticiteit (de mogelijkheid tot verandering) van het zenuwstelsel. De functionele neurologie kan ook de basis zijn voor kinderen die problemen hebben met leren, aandacht, concentratie, motoriek en gedrag.

Annatommie mc
Als praktijk zijn wij onderdeel van het Fysionetwerk door Annatommie mc. Vanuit Annatommie worden mensen geadviseerd naar onze praktijk te komen om te trainen. Andersom adviseren wij mensen naar Annatommie te gaan voor accurate en snelle diagnostie. Annatommie heeft vestiging in Apeldoorn, Amersfoort en Utrecht. Om direct een goede diagnose te kunnen stellen, beschikt Annatommie mc over eigen geavanceerde MRI-, röntgen- en echoapparatuur en hebben zij ervaren radiologen en orthopedisch chirurgen.

Voetencentrum Wender
Heeft u last van zere voeten, of pijn bij het lopen? De podotherapeut is specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen wordt de voet gemeten en geanalyseerd, waarna steunzolen gemaakt kunnen worden of een schoenadvies gegeven wordt. Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

Voetbalvereniging v.v. Veluwse Boys
Gezondheidspraktijk heeft sinds 2016 een nauwe samenwerking met deze voetbalclub. De voetballers uit Garderen kunnen bij ons in de praktijk terecht maar wij zijn ook één avond in de week op het sportpark te vinden! Zo krijgen geblesseerde spelers zeer snel een fysiotherapeutische diagnose.

Voetbalvereniging s.v. Prins Bernhard
Gezondheidsprakrijk Mesrits heeft sinds 2008 een nauwe samenwerking met deze voetbalclub in Uddel. Wat begon als een back-up om een juiste diagnose te stellen bij ernstige blessures, is inmiddels flink uitgegroeid. Niet alleen is menig voetballer in de praktijk behandeld, ook hebben flink wat spelers gerevalideerd onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. Bovendien zijn we één avond in de week te vinden op sportpark ‘De Zandsteeg’.

Afbeeldingsresultaat voor prins bernhard uddel

Loopgroep Visie
Deze loopgroep heeft als grootste doelstelling om u op een verantwoorde manier met hardlopen en nordic walking om te leren gaan, waarbij plezier en het sociale aspect voorop staan! Zij willen de mensen die willen starten met hardlopen en nordic walking ondersteunen en het plezier in deze sport te laten ervaren. Gezondheidspraktijk Mesrits ondersteunt Loopgroep Visie door o.a. gebruik te maken van video analyses. Op deze manier wordt  de looptechniek in kaart gebracht en kunnen veel blessures voorkomen worden!