Vacature Kinderfysiotherapeut

Kinderfysiotherapie Mesrits, in Ermelo, is op zoek naar een nieuwe collega. Er gaat een collega vertrekken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die samen met de aanwezige collega Kinderfysiotherapeut en Kinder-Manueel therapeut een team wil vormen.

Kinderfysiotherapie Mesrits is een Eerstelijnspraktijk met zorg voor kinderen van 0-18jr. Met een uitstekende samenwerking met het CB, de huisartsen en de kinderartsen.

Kinderfysiotherapie Mesrits is onderdeel van Gezondheidspraktijk Mesrits. Een team met veel expertise, die uitstekende zorg levert, ook bij complexe klachten. In het team zitten gespecialiseerde Fysiotherapeuten, Diëtist, Haptotherapie en Podotherapie. Het pand waarin je werkt is ruim en modern. Naast de Kinderoefenruimte heb je toegang tot een ruime sporthal, professionele sportschool en is er veel ruimte buiten, om in een bosrijke omgeving vaardigheden te oefenen.

We bieden een contract van 32 uur (minder uren is mogelijk), kilometervergoeding, een iPad in bruikleen en bij goed functioneren studiegeld om je door te kunnen ontwikkelen. Ook is er gelegenheid om naast de Kinderfysiotherapie volwassenen te behandelen.

Daarnaast organiseren we jaarlijks een bedrijfsuitje, kerstdiner en regelmatig gezellig borrels, om het team echt te leren kennen.

 

Contact

Heb je vragen over deze vacature of wil je reageren?
Mail ons op info@mesrits.nl of bel naar 0341-561531