Second Opinion

Heeft u al tijden last van een blessure of een klacht die ogenschijnlijk zo simpel leek? In sommige gevallen herstellen klachten niet zoals verwacht. Een second opinion kan uitkomst bieden. Hiervoor kunt u bij Gezondheidspraktijk Mesrits terecht. We slaan de handen ineen om onze kennis en expertise te bundelen. Als het verwachte herstel uitblijft, vragen we onze collega’s om eens met ons mee te kijken. Soms om de expertise, maar ook vaak om de frisse blik.

Bij een second opinion brengen we uw klachten opnieuw in kaart. U hoort wat onze kijk op uw achterblijvende herstel is en we bespreken met u wat onze behandelstrategie zou worden. Natuurlijk letten we er goed op dat we niet hetzelfde doen als uw voorgaande therapeuten; dat heeft immers niet of onvoldoende geholpen. U mag zelf weten of u bij ons aan de slag gaat of onze bevindingen meeneemt naar uw huidige therapeut.

 

Klik hieronder voor meer informatie;

Weer een andere therapeut?

Heeft u voor uw gevoel alles al geprobeerd? Heeft u eigenlijk geen zin om weer een andere therapeut te bezoeken? Het is enorm frustrerend als niets u tot dusver geholpen heeft. Soms kunt u inderdaad dat gevoel krijgen. Of was er toch iets wat een beetje hielp? Een andere therapeut kijkt met een andere blik; elk mens is uniek. Dat geldt ook voor ons als therapeuten.