Kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardige zorg staat bij ons hoog op de agenda. Zowel voor de Fysiotherapie als de Haptonomie. Het is onze uitdaging om de beste zorg te bieden en daarvoor gaan wij ver. We bundelen de kennis en kunde van ons eigen team door intensief samen te werken. Daarnaast zoeken we altijd de samenwerking met betrokken artsen en behandelaren buiten onze praktijk.

Keurmerken?
Onze verwijzers en cliënten laten het regelmatig weten: ze vinden onze praktijk ‘top’. Toch voeren wij geen keurmerken als TopZorg, Pluspraktijk of HKZ. Dat is een bewuste keuze, die voortvloeit uit zorgvuldig onderzoek. Dergelijke predicaten stellen extreme eisen aan dossiervorming. Zo extreem dat het de kwaliteit van de behandeling aantast.

Natuurlijk hebben we onderzocht of we onze administratie aan deze eisen konden laten voldoen zonder de kwaliteit van de behandelingen aan te tasten. Dat bleek niet mogelijk. We vinden dat het niet in uw belang is, dat we veel tijd besteden aan de genoemde eisen. Dat past absoluut niet bij onze taakopvatting als professionele zorgverleners.

Bijscholing
Elk jaar opnieuw worden wij bijgeschoold over de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor blijft onze kwaliteit altijd hoog.

 

Klik hieronder voor meer informatie;

Wekelijks overleg

Alle therapeuten komen wekelijks voor overleg bijeen. We delen de opgedane kennis van de bijscholingen en cursussen met elkaar.
Ook is er hier ruimte om inhoudelijk te overleggen over patiënten. Bijvoorbeeld als er iemand in de praktijk is gekomen met een bijzondere klacht. Of als bij iemand het verwachte herstel uitblijft.
Zo kunnen we onze kennis delen en onze kwaliteit verbeteren. Samen weet je meer dan alleen!