Wie zijn wij?

Bij Gezondheidspraktijk Mesrits in Ermelo gaan zorg voor lichaam en geest hand in hand. Wij geloven dat ieder mens uniek is. Wij bundelen kennis, kunde en verschillende disciplines om u optimale zorg te bieden. Ons doel: de beste zorg leveren waarbij u centraal staat.

Gezondheidspraktijk Mesrits ging in 1997 van start als kleine eenmanspraktijk. Opgericht door Stanley B. Mesrits. 15 jaar later heeft Stanley het stokje overgedragen aan Chantal Pul-Dijkgraaf. In 2015 is de praktijk flink uitgebreid door een grote verbouwing. De praktijk heeft nu 6 grote behandelkamers en een ruime wachtkamer met aparte kinderhoek. Gezondheidspraktijk Mesrits is gevestigd in Sporthal Triade. Door prettige samenwerkingen hebben wij de luxe in en uit te kunnen lopen bij Sportinstituut Ermelo en de Sporthal Triade. Hierdoor hebben wij uitzonderlijk veel ruimte en apparatuur tot onze beschikking om elke revalidatie perfect op maat te maken. Daarnaast hebben we een behandelkamer speciaal voor kinderfysiotherapie. Naast een kast vol spelmateriaal vind je er ook een fel gekleurd klimrek en een schommel; een echte trekpleister voor kinderen. Doordat onze kamers zelf ook al heel ruim zijn kunnen we naast de behandelingen een groot deel van de oefeningen ook direct in de behandelkamer uitvoeren.

 

Klik hieronder voor meer informatie;

 

 

Zijn wie u bent

U krijgt bij Gezondheidspraktijk Mesrits de ruimte om te zijn wie u bent; dat vinden we erg belangrijk. Door onze deskundigheid, maar vooral dankzij een veilige en vertrouwde omgeving kunt u dicht bij uzelf blijven. Samen met ons kunt u de oorzaak van uw klachten ontdekken en zoeken we naar de beste behandeling. Wij geloven dat we op deze manier het beste uit u kunnen halen.