Onze visie

Kwalitatieve zorg op maat, dat is waar Gezondheidspraktijk Mesrits voor staat!

Wat betekent dit voor u als patiënt?
Voor ons is het belangrijk dat we kijken naar u als geheel. U bent bij ons meer dan alleen uw fysieke en/of geestelijke klacht. Wij nemen graag de tijd om uw situatie goed in kaart te brengen.
Waar komen uw klachten vandaan? Zijn deze klachten alleen van fysieke aard of speelt bijvoorbeeld stress of angst ook een rol, bijvoorbeeld bij uw pijn in de rug? Doordat wij echt de tijd nemen om u als mens te leren kennen, kunnen we veel beter tot de échte oorzaak van uw probleem komen.

Hoe bereiken wij de optimale zorg voor u als patiënt?
Bij Gezondheidspraktijk Mesrits werken wij met veel verschillende disciplines. Wekelijks overleggen alle disciplines samen om vraagstukken rondom onze patiënten op te lossen. Hierdoor bundelen wij ontzettend veel kennis en ervaring, om u zo goed mogelijk te helpen. Indien nodig schakelen we ook hulp in van collega’s buiten onze praktijk. De patiënt staat altijd centraal.

 

Toppraktijk

Gezondheidspraktijk Mesrits voert geen keurmerken zoals PlusPraktijk. Dit is bewust! Deze keurmerken stellen grote tijdrovende eisen aan administratieve werkzaamheden. Tijd, die wij veel liever besteden aan u! Hierdoor kunnen wij langere behandelingen uitvoeren, om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen. 

Ook heeft Gezondheidspraktijk Mesrits contracten met alle zorgverzekeraars! Dit doen wij om gezondheidszorg voor alle mensen toegankelijk te houden!